Rekrytointi

Rekrytointi tapahtuu helposti, kun siitä vastaa kokenut alan asiantuntija. Me toteutamme täsmällisesti rekrytointipalvelut ja autamme oman asiakaskuntamme liiketoimintaa löytämällä asiakasorganisaation erilaisiin avaintehtäviin parhaiten soveltuvat henkilöt ja ohjaamalla näitä rekrytointiprosesseja, jotta oikeat valinnat toteutuvat varmasti. Rekrytointiin liittyvät riskit pienenevät ja asiakkaan aikaa säästyy, kun Nordic Progress vastaa sopivien avainhenkilöiden etsimisestä.

Suurin haaste rekrytoinnissa on todellisten ja potentiaalisten kandinaattien kiinnostuksen herättäminen, sillä harvoin halutuimmat ja eniten arvoa organisaatiolleen tuottavat osaajat ilmaisevat itse kiinnostustaan uusia tehtäviä kohtaan. Siksi rekrytoinnissa päästäänkin parhaisiin tuloksiin lähestymällä haluttua potentiaalia täsmällisesti ohjattua suorahakua käyttämällä.

Rekrytointipalvelut meiltä

Kun hankit rekrytointipalvelut meiltä, tuemme yrityksesi positiivista yrityskuvaa julkisen ilmoitusrekrytoinnin avulla. Herätämme myös onnistuneesti piilevät osaamisresurssit hyödyntämällä aktiivista ja tarkasti ohjattua täsmähakua. Lopulta vielä varmistamme oikeat valinnat soveltuvuustutkimusten ja -haastattelujen avulla. Tämä takaa parhaan potentiaalin löytymisen ja valikoitumisen käyttöönne.

  • Julkisen ilmoitusrekrytoinnin avulla tuemme asiakasyritysten positiivista yrityskuvaa
  • Aktiivisen ja tarkasti ohjatun suorahaun avulla herätämme piilevät osaamisresurssit
  • Soveltuvuustutkimusten ja -haastattelujen avulla varmistamme oikeat valinnat

Rekrytointipalvelu säästää aikaa ja resursseja

Luotettava ja ammattitaitoinen rekrytointipalvelu säästää aikaa ja resursseja, sillä ulkoistaessasi rekrytoinnin kokeneelle alan asiantuntijalle tiedät saavasi parhaat osaajat täyttämään vaadittavat paikat.

Toisaalta palvelumme ovat käytettävissä myös silloin, kun kaipaat uutta suuntaa tai uusia haasteita elämääsi uraa vaihtamalla. Voitkin lähestyä meitä avoimella hakemuksella, mikäli juuri tällä hetkellä listoiltamme ei löydy sinulle sopivaa työtä.

Rekrytointiprosessi etenee täsmällisesti:

Nordic Progressin rekrytointiprosessi etenee täsmällisesti alkaen aina nykytilanteen kartoituksesta sekä toiveiden ja tavoitteiden läpikäymisestä yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen määritellään haettavan henkilön ominaisuudet, kokemus ja muut oleelliset taustatiedot, jonka jälkeen päästään kontaktoimaan sopivia hakijoita ja potentiaalisia kandinaatteja, tai ottamaan vastaan ja esivalitsemaan laadittua rekrytointi-ilmoitusta seuraavia hakemuksia.


Seuraavassa vaiheessa haastattelemme rekrytoitavia, teemme henkilöarviot, varmistamme soveltuvuuden ja teemme valinnat. Ennen lopullista valintaa hoidamme vielä loppuhaastattelut ja tarkistamme pyydettäessä referenssit. Seuranta, jälkihoito ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen astuvat mukaan kuvioon sen jälkeen, kun rekrytoitu osaaja on aloittanut tehtävänsä uudessa työpaikassaan.


Jos siis rekrytointi ja pätevän osaajan löytäminen on yrityksellesi juuri nyt ajankohtaista, käänny turvallisin mielin Nordic Progressin asiantuntijoiden puoleen ja kerro meille tarpeistasi.


Prosessikuvaus:

1. Nykytilanteen kartoitus, toiveiden ja tavoitteiden läpikäyminen yhdessä asiakkaan kanssa

2. Haettavan henkilön ominaisuuksien, kokemuksen ja muiden taustatietojen määrittely

3. Hakijoiden ja kandidaattien kontaktointi suorahaulla tai rekrytointi-ilmoitusta seuraavien hakemusten vastaanottaminen ja esivalinta

4. Rekrytoitavan henkilökohtaiset haastattelut, henkilöarviot, soveltuvuuden varmistaminen ja valinnat

5. Loppuhaastattelut, referenssien tarkistaminen pyydettäessä ja lopullinen valinta

6. Seuranta, jälkihoito ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

YMmärrämme laajalti erilaisia liiketoimintoja

Konsulteillamme on vahva käytännön kokemus ja ymmärtämys asiakkaidemme toimialoista. Rekrytointikokemuksemme eri liiketoiminta-alueilla onkin laaja: Life Science, terveydenhuolto, päivittäis- ja erikoistavarakauppa, tukkukauppa, valmistava teollisuus, ICT, logistiikka sekä media.

Haetko työntekijää?

Meidän avullamme löydät tekijöitä joko suorahaulla tai julkisella ilmoitushaulla. Headhunting on tehokas keino pätevien ihmisten löytämiseen.

Uusi suunta elämään?

Nordic Progress on oikea kumppani, jos kaipaat uusia haasteita tai suunnittelet uran vaihtoa. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä sinulle sopivaa työtä tarjolla, lähesty meitä avoimella hakemuksella.