Rekrytointi tapahtuu helposti, kun siitä vastaa kokenut alan asiantuntija. Toteutamme rekrytointipalvelut täsmällisesti sekä autamme asiakaskuntamme liiketoimintaa löytämällä asiakasorganisaation erilaisiin avaintehtäviin parhaiten soveltuvat henkilöt. Ohjaamme rekrytointiprosesseja, jotta oikeat valinnat toteutuvat varmasti. Nordic Progressin vastatessa sopivien avainhenkilöiden etsimisestä, rekrytointiin liittyvät riskit pienenevät ja asiakkaan aikaa säästyy.

Rekrytointipalvelut meiltä

Kun hankit rekrytointipalvelut meiltä, tuemme yrityksesi positiivista yrityskuvaa joko julkisen ilmoitusrekrytoinnin avulla tai herätämme onnistuneesti piilevät osaamisresurssit hyödyntämällä aktiivista ja tarkasti ohjattua suorahakua. Varmistamme oikeat valinnat soveltuvuustutkimusten ja -haastattelujen avulla. Tämä takaa parhaan potentiaalin löytymisen ja valikoitumisen käyttöönne.

Rekrytointiprosessi etenee täsmällisesti

Nordic Progressin rekrytointiprosessi etenee täsmällisesti alkaen aina nykytilanteen kartoituksesta sekä toiveiden ja tavoitteiden läpikäymisestä yhdessä asiakkaan kanssa. Seuraavaksi määritellään haettavan henkilön ominaisuudet, kokemus ja muut oleelliset taustatiedot. Tämän jälkeen otetaan vastaan laadittua rekrytointi-ilmoitusta seuraavia hakemuksia ja kontaktoidaan sopivia hakijoita tai potentiaalisia kandinaatteja.

Seuraavassa vaiheessa haastattelemme rekrytoitavia, teemme henkilöarviot, varmistamme soveltuvuuden ja teemme valinnat. Ennen lopullista valintaa hoidamme vielä loppuhaastattelut ja tarkistamme pyydettäessä referenssit. Seuranta, jälkihoito ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen astuvat mukaan kuvioon sen jälkeen, kun rekrytoitu osaaja on aloittanut tehtävänsä uudessa työpaikassaan.

Prosessikuvaus

  1. Nykytilanteen kartoitus, toiveiden ja tavoitteiden läpikäyminen yhdessä asiakkaan kanssa
  2. Haettavan henkilön ominaisuuksien, kokemuksen ja muiden taustatietojen määrittely
  3. Hakijoiden ja kandidaattien kontaktointi suorahaulla tai ilmoitusta seuraavien hakemusten vastaanottaminen ja esivalinta
  4. Rekrytoitavan henkilökohtaiset haastattelut, henkilöarviot, soveltuvuuden varmistaminen ja valinnat
  5. Loppuhaastattelut, referenssien tarkistaminen pyydettäessä ja lopullinen valinta
  6. Seuranta, jälkihoito ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen

Jos siis rekrytointi ja pätevän osaajan löytäminen on yrityksellesi juuri nyt ajankohtaista, käänny turvallisin mielin Nordic Progressin asiantuntijoiden puoleen ja kerro meille tarpeistasi.

Ymmärrämme laajalti erilaisia liiketoimintoja

Konsulteillamme on vahva käytännön kokemus ja ymmärtämys asiakkaidemme toimialoista. Rekrytointikokemuksemme eri liiketoiminta-alueilla onkin laaja: Life Science, terveydenhuolto, päivittäis- ja erikoistavarakauppa, tukkukauppa, valmistava teollisuus, ICT, logistiikka sekä media.

Olemme osa kansainvälistä Inrals-yhteistyöverkostoa, joka mahdollistaa rekrytointiyhteistyön ympäri maailmaa erityisesti Life Science rekrytoinneissa. Lue lisää Inrals-yhteistyöstämme täältä.

Rekrytointipalvelu säästää aikaa ja resursseja

Luotettava ja ammattitaitoinen rekrytointipalvelu säästää aikaa ja resursseja, sillä ulkoistaessasi rekrytoinnin kokeneelle alan asiantuntijalle tiedät saavasi parhaat osaajat täyttämään vaadittavat paikat.

Uusi suunta elämään?

Toisaalta palvelumme ovat käytettävissäsi myös silloin, kun kaipaat uutta suuntaa tai uusia haasteita elämääsi ja haluat vaihtaa uraa. Voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella, mikäli juuri tällä hetkellä listoiltamme ei löydy sinulle sopivaa työtä.