Kristiina Aaltonen

Kristiina on työskennellyt 8 vuotta coachina, työnohjaajana ja työyhteisön kehittäjänä, yrityskonsulttina ja yrittäjänä. Nordic Progressin riveihin hän astui vuonna 2016. Nykyisin Kristiinan toimenkuvaan kuuluvat asiakaslähtöisten strategiaprosessien kehittäminen ja yritysten asiakaspinnassa tapahtuvan toiminnan valmennuspalvelut, suorahaku, outplacement sekä kasvavana osa-alueena henkilöstöstrategian käytäntöönvienti konkreettisella osaamisen kehittämisellä. Merkittävänä osana tutkimus- ja arviointimenetelmät, kuten kyvykkyys- ja motivaatio yms. tekijät.

Kristiinan osaamista on kirkastaa organisaation visio, strategia, henkilöstöstrategia ja sen käytäntöönvienti konkreettisesti
pitkäjänteisesti, tutkimukseen pohjautuen ja systemaattisesti. Kristiinan it-alan suorahaun vahvuus näkyy liki 30 vuoden kokemuksen aikana alalta hankitulla vahvalla verkostoitumisella.

Kristiinalla on vahvaa kokemusta ICT-palvelutuotannon myynnistä ja yritysjohdon sekä avainhenkilöiden toiminnan kehittämisestä. Hän työskenteli aikaisemmin yli 20 v tietotekniikka-alan yrittäjänä, esimiehenä, myyjänä ja asiantuntijana.

Kristiina on kirjoittanut kirjan Työelämän tarkoitus (Talentum 2012).