INRALS

Nordic Progress on osa kansainvälistä INRALS-verkostoa (International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences).

Nykyisillä globaaleilla markkinoilla monikansalliset asiakasyritykset preferoivat kansainvälisesti järjestäytyneitä rekrytointitoimistoja, mikä
muodostaa haasteen vain kansallisesti järjestäytyneille toimistoille. INRALS-verkosto vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla alustan ansainväliselle yhteistyölle, sekä osaamisen ja kokemuksen vaihdolle.

Kaikki INRALS-verkoston jäsenyritykset omaavat vahvat yhteydet lääke-, lääkintä- ja elintarviketeollisuuteen. Näille yrityksille, kuten Nordic Progressille, on ominaista menestys, laadunvarmistus, vakaus, todistetut hyvät tulokset, markkinatuntemus ja korkeat moraaliset arvot.

INRALS-jäsenyritykset osallistuvat kansainvälisiin tarjouskilpailuihin ja omaavat pääsyn Life Science -alan kansainväliseen potentiaalisten ehdokkaiden tietokantaan. Lisäksi INRALS-jäsenyritykset vaihtavat keskenään tietoa ja kokemuksia rekrytointi-, valinta- ja ulkoistamisprosesseista.

Nordic Progressin Life Science -palvelut kattavat seuraavat alat:
- Huolellisesti suoritettavat ja valvotut rekrytoinnit
- Henkilöstön arviointi- ja testauspalvelut
- Räätälöidyt uudelleensijoitusvalmentamisen palvelut
- Organisaation kehittämispalvelut

Konsulteillamme on vahva käytännön kokemus ja ymmärrys asiakkaidemme eri toiminta-aloilta Life-Science -sektorilta. Rekrytointiosaamisemme kattavat erilaiset liiketoiminta-alat esimerkiksi terveydenhuollosta kulutustavaroihin, erikoistuotteisiin, vähittäiskauppaan, valmistusteollisuuteen, IT-alaan, logistiikkaan ja mediaan.

Nordic Progress on auttanut jo vuodesta 1991 alkaen asiakkaitaan onnistumaan henkilöstövalinnoissa. Me löydämme oikeat ihmiset ja oikeat taidot, laatutakuulla.