Ilmoitushaulla toteutettu rekrytointi

Jätä ilmoitushaku kokonaan meidän huoleksemme: saat parhaat osaajat vähimmällä vaivalla. Nordic Progress auttaa sinua säästämään aikaa toteuttamalla hakuprosessin alusta loppuun asti, jolloin sinä voit keskittyä omiin ydintehtäviisi. Kiinnostava ilmoitus juuri sopivissa medioissa on omiaan herättämään kiinnostusta. Yhdistä oikeanlaiseen ilmoitukseen vielä ammattitaitoinen hakuprosessi, yhdessä ne houkuttelevat motivoituneita ja osaavia tekijöitä yrityksesi palvelukseen.

Asiantuntevilla konsulteillamme on laajalti kokemusta eri aloilla toimivista yrityksistä. Lisäksi paneudumme asiakasyrityksen organisaation toimintaan, kulttuuriin ja työyhteisöön perusteellisesti taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Nordic Progress tavoittaa työpaikkaa etsivät

Tavoitamme työpaikkaa etsivät ja hoidamme ilmoitushaun asiakasyritystemme puolesta avaimet käteen -mallisena palveluprosessina: vastaamme kaikesta hakuun liittyvästä aina ilmoituksen laatimisesta ja kyselyihin vastaamisesta prosessin jälkihoitoon asti. Vastaamme siis käytännössä aivan kaikesta, jolloin voitte turvallisin mielin luottaa saavanne parhaat tekijät haettavaan paikkaan.

Asiantuntijamme varmistavat, että prosessi etenee sujuvasti ja että se saa tehokasta sekä tarkoituksenmukaista näkyvyyttä siellä, missä näkyvyydestä on eniten hyötyä. Konsulttimme tuntevat hyvin erilaiset kohderyhmät ja liike-elämän sekä tietävät tehokkaimmat ja toimivimmat tavat ja kanavat tavoittaa haluttu potentiaali täytettävää työpaikkaa tai johtotehtävää silmällä pitäen. Samalla asiakasyritys saa lisää positiivista näkyvyyttä, mikä on puolestaan omiaan edistämään yrityksen imagoa ja hyvää kuvaa työnantajasta.

Ilmoitushaun hyödyt

Ilmoitushaun hyödyt ovat moninaiset. Nordic Progressin asiantuntemusta hyödyntämällä saat ulkopuolisen ammattilaisen tuoman arvokkaan näkemyksen ja tuen rekrytointiprosessiin. Kun me vastaamme hakuprosessista, asiakkaalle jää aikaa keskittyä oleelliseen, eli oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja edistämiseen.

Luonnollisesti otamme myös hakijat huomioon kaikissa prosessin vaiheissa ja positiivinen mielikuva asiakasyrityksestä säilyy taustalla koko ajan. Edustamme asiakastamme rekrytointiprosessin aikana, jolloin omat toimemme muovaavat suoraan myös rekrytoijatahon imagoa. Koska mielikuvalla on iso rooli tämän päivän työmarkkinoilla, on tärkeää kohdistaa voimavaroja myös tätä aspektia ajatellen.

Milloin suosittelemme ilmoitushakua?

Esimerkiksi silloin, kun asiakasyritys haluaa säästää aikaa ja resursseja, kohentaa omaa imagoaan ja luoda positiivisia mielikuvia työmarkkinoilla sekä yksinkertaisesti saada parhaat tarjolla olevat tekijät avoinna olevaan paikkaan. Asiakasyritys hyötyy monin eri tavoin, kun kokenut asiantuntija vastaa ilmoitushaun ja rekrytoinnin kokonaisvaltaisesta sujumisesta.

Ota yhteyttä Nordic Progressin asiantuntijoihin silloin, kun yrityksesi tarvitsee työmarkkinoiden parhaita tekijöitä – me etsimme heidät puolestasi! Olipa tarpeen sitten ylimmän johtotason, keskijohdon, asiantuntijatason tai henkilöstötason ammattilainen, me löydämme parhaan potentiaalin. Meidät tunnetaan siitä, että löydämme parhaat tekijät asiakasyritystemme tarpeisiin.

Kysy rohkeasti lisää kokonaisvaltaisista ratkaisuistamme!