Ajankohtaista

ProMedical: Myyntiedustaja Etelä-Suomi

Keskiviikko 2.1.2019 - Ari Rönkä

doctor-min.jpg

ProMedical_logo.jpg

ProMedical etsii joukkoonsa kokenutta myyntiedustajaa tehokkaaseen myyntitiimiinsä vastuullaan BK Ultrasound -ultraäänilaitteet ja fuusiokuvantaminen sekä kivenmurskaus, laser, urologiset syöpähoidot, gynekologiset tuotteet!

Hakemamme henkilö tulee toimimaan Etelä-Suomessa ja myyntialue koostuu seuraavista sairaaloista: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS), Päijät-Häme (PH), Kymenlaakso (KYM), Etelä-Karjala (EK), Varsinais-Suomi (VS), Pirkanmaa (P), Satakunta (S), Kanta-Häme (KH). Kasvavassa organisaatiossamme pääset heti vastuullisiin tehtäviin asiakkaiden parissa ja sinulla on etunasi pienen yrityksen mahdollistama joustavuus.

Hakemamme myyntiedustaja on vastuussa edellä mainittujen tuotteiden myynnistä ja asiakassuhteiden johtamisesta omalla alueellaan ja vastaa myös mm. omien tuotteidensa budjetoinnista, asiakkaiden kouluttamisesta, osallistuu näyttelyihin, tapaa päämiehiä, laatii tarjouksia ja kykenee suoriutumaan yksinkertaisista teknisistä huoltotehtävistä. Yrityksemme myyntiedustajana työnkuvasi on monipuolinen ja kykenet mukautumaan tilanteisiin vaadittavalla ammattitaidolla. Tukenasi työssä on koko henkilöstömme.

Mikäli ProMedical Oy yrityksenä ja tämä tärkeä myyntiedustajan tehtävä tuntuu sinulle oikealta, ole yhteydessä! Lisätietoja tästä mielenkiintoisesta ja haasteellisesta mahdollisuudesta antaa johtava konsultti Ari Rönkä, Oy Nordic Progress Ab, p. 020 769 8882 tai 044 2747 499.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: työpaikkailmoitus, avoin työpaikka, rekry, myyntityö, life science