Ajankohtaista

Uusi ura sinulle, ohjelmistojen ammattilainen!

Torstai 29.6.2017 - Nordic Progress Oy

ohjelmisto-osaaja-nordic-progress.jpg

Tuntuuko sinusta, että nykyinen työ puuduttaa ja omista kyvyistä jää paljon potentiaalia käyttämättä? Houkuttaisiko uuden oppiminen uusien haasteiden parissa, uudessa ympäristössä?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia mielenkiintoisten asiakkaidemme näköalapaikoilla sijaitseviin tehtäviin. Olet sitten yrittäjä tai työntekijä, kun koet osuvasi yhteen tai useampaan seuraavista osaamisalueista, toivomme että olet meihin yhteydessä. Voit myös lähettää meille yhteystietosi, niin me olemme yhteydessä sinuun. Löydetään yhdessä uutta nostetta urallesi!
 • Microsoft Dynamics 365 Pre Sales -konsultti / tekninen arkkitehti
 • DevOps front-end -ohjelmoija
 • DevOps PHP -ohjelmoija
 • Microsoft Dynamics NAV- ja AX-konsultti
 • Native iOS / Android apps. -ohjelmoija
 
Ota yhteyttä:
Kristiina Aaltonen
johtava konsultti, valmentaja,
Leadership Coach, työnohjaaja
 
Tel. +358 20 769 8887
Mobile: +358 50 381 8953

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: ohjelmistokehittäjä, uusi ura, työpaikka, työelämä, tekninen arkkitehti, devops, ohjelmoija, talent pool

Ekin uudet perunat

Maanantai 19.6.2017 - Nordic Progress Oy

Juhannus lähestyy! Jotta voidaan olla varmoja, että juhlapöydän antimet onnistuvat, katsotaan reseptit kuntoon hyvissä ajoin. Meillä johtava konsultti Erkki on tunnettu tarkasta otteestaan perunoiden valmistuksessa. Juhannuksena on toki mahdollista, että taivaalta tulee vettä, mutta Erkin vinkeillä eivät kenenkään uudet perunat ainakaan jää vetisiksi!

potato-2277455_1280.jpg

Keitetyt uudet perunat à la Eki 


Esivalmistelut:

 • Käytä kattilana mielellään aitoa, mökille soveltuvaa punaista emalikattilaa
 • Avaa itsellesi ruoanvalmistuksen oheen kylmä olut
 

Valmistus:

 • Harjaa mullat pois perunoista. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja mausta suolalla. Halutessasi voit lisätä veteen esim. tillin varsia.
 • Lisää perunat kiehuvaan veteen. Tämä on tärkeää, jotta perunat eivät vetisty. Ensin isot ja viimeisenä pienet perunat. Kaada ylimääräinen vesi pois ja jätä kattilaan sen verran, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
 • Anna perunoiden kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla. Muista, että peruna ei saa olla pehmeä koko läpimitaltaan.
 • Kaada vesi pois ja laita kattilaan puhdas liina imemään kosteutta. Talouspaperikin käy. Jätä kansi vielä hetkeksi kattilan päälle.
 •  Ripottele perunoiden päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.
 
 
Maukkaiden perunoiden ohella toivotamme hyvää juhannusta! Heinäkuussa Nordic Progressin väki on kesälomalla ja toimisto kiinni koko kuun.
 
Aurinkoista kesää!

Nordic Progress Oy

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: juhannus, kesä, uudet perunat, resepti, miten keittää perunat, siikli

Pieni LinkedIn-opas

Tiistai 13.6.2017 - Nordic Progress Oy

LinkedIn on suorahakukonsultille tärkeä työkalu, jota suomalaiset kuitenkin vielä pelkäävät – ja aivan suotta. Pienellä panostuksella sekä käyttämällä profiilia vähänkin aktiivisemmin voit saada jo paljon aikaan erottautumisen sekä mahdollisten työtarjousten kannalta. Johtava konsulttimme Marjut Kolu työskentelee LinkedInin kanssa päivittäin, on sen intohimoinen käyttäjä ja puolestapuhuja. Marjut pitää myös LinkedIn-koulutuksia hyvän profiilin rakentamisen tueksi ja on saavuttanut vastikään henkilökohtaisen merkkipaalun: 5 000 kontaktia.

Tässä kirjoituksessa avaamme Marjutin vinkit siihen, miten saat mahdollisimman paljon irti LinkedIn-profiilistasi, kun haluat vangita headhunterin huomion! 

5000-linkedin.jpg

linkedin-profiili.png

Kuva

Marjutin suositus LinkedIn-profiilin kasvokuvaksi on virallinen kuva. Sellainen, jossa olet asiallinen ja sinulla on siistit vaatteet. Jätä kuvasta pois harrastukset, lemmikkieläimet, pullot ja juomalasit tai muut vastaavat. Taustakuvassa voi sitten halutessaan tuoda harrastuksia esiin. Siinä tärkeintä on, että se kuvastaa työtäsi tai persoonaasi.

Itsensä kohdistaminen toimialaan

marjut-kolu-li-profiili.png

Suppeassa näkymässä henkilön profiilista näkee vain nimen, kuvan sekä kuvauksen henkilön toimialasta tai vaihtoehtoisesti tehtävänimikkeen ja työpaikan, riippuen siitä mitä henkilö on profiiliinsa kirjoittanut. Tämä kuvaus näkyy omassa profiilissa heti kuvan alla ja on vapaasti muokattavissa (ks. kuva yllä). Tekstillä, joka tässä näkyy, voi olla vaikutusta siihen klikataanko profiilia auki vai ei. Kuvaukseen toimialasta / työnkuvasta tulisi siis mahtua lyhyeen tilaan mahdollisimman tarkkaa tietoa!
 

Sijainti

Millä alueella asut tai teet töitä. Tämä on tärkeää siksi, että konsultti osaisi kohdentaa työpaikkatarjoukset mahdollisimman potentiaaliselle henkilölle. Näin myös vältät saamasta turhia puheluita tai sähköposteja, mikäli et sellaisia toivo. Jos etsit työpaikkaa ulkopaikkakunnalta tai olet valmis liikkumaan mahdollisuuksien mukaan, ilmoita toki asia näin, jolloin sinuun taas voidaan olla yhteydessä, vaikka tarjottava paikka olisikin eri alueella.
 

Verkosto

LinkedIn-kutsun lähettämistä tai vastaanottamista henkilöltä, jota ei olla tavattu kasvotusten, pelätään aivan turhaan liikaa. LinkedInissä verkostoituminen on erilaista kuin esimerkiksi Facebookissa, eikä ole olemassa sääntöjä kontaktikutsun lähettämiselle. Kun headhunter esimerkiksi etsii henkilöitä tietyltä toimialalta, yhtä profiilia tarkastellessaan hän näkee oikeassa reunassa lisäksi muita henkilöitä, joiden profiileja on aikaisempi, samassa profiilissa vieraillut kävijä, käynyt myös katsomassa. Mitä laajempi verkosto, sitä useampi mahdollisuus näkyä itse muille ja sitä useammin myös profiiliasi mahdollisesti katsotaan. Tässä kohdassa oman toimialan / työnkuvan selkeä ilmoittaminen on hyödyksi. Se kun näkyy suppeassa näkymässä ja voi olla ratkaiseva tekijä sille, klikkaako headhunteri profiiliisi.
 
Verkostollasi on merkitystä myös silloin, kun etsit aktiivisesti avoimia työpaikkoja. Mitä laajempi verkosto, sitä paremmin näet kontaktiesi kautta myös sellaisia avoimia työpaikkoja, joita et välttämättä tulisi yritysten sivuilta tai muualta huomanneeksi.
 

Tehtävien avaaminen

Kun ilmoitat työhistoriasi, avaa myös mitä olet kulloisessakin toimenkuvassa tehnyt. Tässä ei voi olla liian monisanainen! Mieluummin liikaa informaatiota kuin liian vähän, siitä voi jäädä jopa potentiaalinen yhteydenotto kiinni. Esimerkiksi Life Sciencen toimialalla, kohdennettujen hakujen lisäännyttyä, on tärkeää tietää mihin terapia-alueeseen henkilö on suuntautunut. Esimerkiksi tieto eri syöpätyyppien lääkkeiden myyntikokemuksesta auttaa headhunterin taas askeleen lähemmäksi sinua.

Saavutukset esiin!

Liian usein jätämme kertomatta saavutuksistamme, vaikka niistä olisi syytäkin olla ylpeä. Jos olet joskus ollut vuoden myyjä, saanut kunniaa parhaasta lanseerauksesta tai mitä vaan muuta, mistä olet saanut jonkinlaista tunnustusta, kerro se LinkedInissä. Unohda suomalainen vaatimattomuus ja taputa itseäsi rohkeasti selkään! Olet itse se henkilö, joka parhaiten tietää kuinka paljon teit töitä asian eteen ja kuinka paljon ansaitset tunnustusta, sekä ainoa, joka voi sen tuoda esiin. Saavutukset ovat niitä asioita, jotka headhunter haluaa tietää.
 

Toisto

Toiston merkitystä LinkedIn-profiilin teksteissä ei voi kyllin korostaa. Samalla tavalla kuin hakukoneoptimointi parantaa verkkosivujen mahdollisuutta nousta hakukoneissa esiin, myös LinkedInissä profiilien, joiden sisältöön osuu parhaiten hakusanoja, mahdollisuus nousta LinkedIn-hauissa esiin kasvaa.

Kieli

Mahdollisimman informatiivisen profiilin saadakseen LinkedIniin on kirjoitettava tekstit, työpaikat, oppilaitokset ja nimikkeet englanniksi. Headhunter saattaa olla kansainvälinen ja katsella profiilia ulkomailta, jolloin heille eivät meidän kauppa- tai sairaanhoito-oppilaitoksemme nimet kerro oikein mitään. Mikäli englantisi on hataraa, voit luetuttaa tekstisi englantia osaavalla ennen julkaisemista. Voit myös tehdä tekstit sekä suomeksi että englanniksi ja asettaa ne peräkkäin. Suosituksena on, että se englanninkielinen versio olisi olemassa, vaikka sitten suomenkielisen perässä.

Suositukset

Pyydä rohkeasti suosituksia työelämäsi aikana tapaamiltasi kollegoilta, esimiehiltä tai asiakkailta. Kun referenssin antaja on omalla kuvallaan ja nimellään valmis kertomaan sinusta, se antaa painoarvoa sanomalle!

Yhteys

Laita profiiliisi toimiva puhelinnumero. Jos olet käyttänyt useita numeroita, tarkista, mikä numero Fonecta Finderistä löytyy. Muuten saattaa käydä niin, että headhunter joutuu soittamaan sinulle työpaikkasi vaihteen kautta - jos soittaa. Headhunter ei lähde soittamaan useammalle samannimiselle henkilölle ja selvittämään kuka on oikea. Muista ilmoittaa myös toimiva sähköpostiosoite.

Huom!

Huomaa, että joku voi lähettää viestin myös LinkedInin kautta. On turha lähestyä headhunteria vuoden kuluttua: ”Vieläkö se vuosi sitten lähettämäsi työpaikkatarjous on voimassa vai oletko jo löytänyt siihen ihmisen? Sorry, kun minä en muista lukea noita viestejä. Olisin ollut kiinnostunut siitä paikasta.”

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: LinkedIn, opas, profiili, headhunter, LinkedIn-profiili, sosiaalinen media, työnhaku, suorahaku, näkyvyys

Uudistuneet kotisivut

Keskiviikko 7.6.2017 - Nordic Progress Oy

NP-banneri2.jpg

Kotisivumme ovat uudistuneet!

Olemme selkeyttäneet kotisivujemme ulkoasua ja toimintoja. Tervetuloa uusille sivuille!

In English:

We have renovated our website! The english version is unfortunately still under construction and will be released later on. Apologies for any inconvenience. In the meantime kindly contact us at nordic@nordicprogress.fi for any questions in english. Thank you! 

Nordic Progress Oy

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: uutinen, ajankohtaista, kotisivut, uudistus, english

Onnistunut työhakemus: Mitä rekrytoija siitä etsii?

Torstai 18.5.2017 - Nordic Progress Oy

Näin taantuman jäädessä taaksepäin ja nousukauden kynnyksellä moni miettii uransa uutta suuntaa ja uusia mahdollisuuksia. Rohkeus vaihtaa työpaikkaa on lisääntynyt merkittävästi kevään aikana. Jos edellisestä työpaikanhankinnasta on kulunut tovi, tulee kenties miettineeksi, minkälainen on hyvä ja erottuva hakemus. Tässä muutama vinkkiviitonen, mihin kannattaa kiinnittää huomiota hakemusta ja CV:tä päivittäessä.
candidate-writing-application-resumee-cropped-2.png

Selkeys

Kun konsultilla tai rekrytoivalla esimiehellä on kymmeniä ja taas kymmeniä hakemuksia käsiteltävänä, erottuvat selkeät ja hyvin luettavat hakemukset muista. On tapauksia, joissa erottautumistekijänä on tekstin eri osioiden sijoitusjärjestys, esimerkiksi seuraavasti: aivan CV:n alkuun on sijoitettu jo aikaan saadut asiat, tämän jälkeen teksti siitä, mitä henkilö tekisi haettavassa tehtävässä ja vasta sen jälkeen on sijoitettu tekstit koulutuksesta ja työkokemuksesta.
CV:n ulkoasulla on merkitystä. Satsaa myös hyvään ja edustavaan kuvaan. Netistä löytyy nykyään jo monia hyviä malleja CV:n tekemisen tueksi.

Osaaminen

Osaaminen tulee näkyä selkeästi ja ymmärrettävästi. Se on jokaisen myyntikirje itsestään. Kannattaa olla rohkea ja selkeä siitä, miksi haet juuri tätä tehtävää. Ja ennen kaikkea siitä, mitä sinulla on annettavana tähän tehtävään. Nykypäivänä arvostetaan monialaisia kokemuksia, joten tuo nekin näkyviin.

Seuraa ohjeita

Jos ohjeissa pyydetään täyttämään hakulomake ja CV, tee nämä ohjeiden mukaisesti. Kerro selvästi työkokemuksesi ja mitä olet saanut aikaan. Parhaimman käsityksen annat, kun pystyt kertomaan aikaansaannoksesi jollakin lailla mitattavasti; myynti kasvoi x %, liikevaihto lisääntyi x %, asiakastyytyväisyys kasvoi x % yms. Vastaa kysymyksiin, älä jaarittele turhaan.

Hyvä tyyppi

Usein haetaan ”hyvää tyyppiä meidän huipputiimiin”.  No miten erottautua hyväksi tyypiksi? Hakemuksen tarkoitus on pääasiallisesti kertoa osaamisestasi, mutta merkityksen persoonasta antavat hakemuksen ja CV:n ulkoasu sekä harrastukset. Valokuvallakin on merkityksensä. Tarkoitus on hakemusvaiheessa kertoa osaaminen ja päästä haastatteluun, jossa persoona tulee paremmin näkyville. Samoin persoona tulee ilmi työpersoonallisuus-, kyky- ja motivaatiotestien avulla. Ole aito asiallinen itsesi.
 

Mikä konsulttia kiinnostaa?

 
Paljastamme tässä konsultille tärkeän kriteeristön. On olemassa kolme tärkeää seikkaa, jotka toimeksiantaja/rekrytoija yleensä hakee ehdokkaasta. Nämä ovat:
 • Onko hakijalla työssä tarvittavat kyvyt, asiantuntijuus sekä kokemus
 • Onko hänellä innokkuutta ja kiinnostusta työtä ja yritystä kohtaan
 • Sopiiko hän tiimiin, kulttuuriin sekä yritykseen
 
Toivotamme rohkeutta työnhakuun ja menestyksekästä kevättä!
Nordic Progressin konsultit

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: työhakemus, työnhaku, cv, ansioluettelo

Business Personal Trainer kohentaa työkuntosi

Torstai 27.4.2017 - Nordic Progress Oy

happy-office-dog.jpeg

Tuntuuko sinusta usein siltä, ettei ole riittävästi aikaa? Kaikkea tehtävää ei saa mitenkään tehtyä. Tavoitteesi muuttuvat usein ja maali liikkuu jatkuvasti.
Sellainen työviikko varmasti kiinnostaisi, jossa heräät joka aamu innostuneena, hoidat työsi tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin ja pääset kotiin ajoissa sekä energiaa puhkuen. Kun tulet työpaikallesi energisenä ja tehokkaana, pystyt myös innostamaan alaisiasi ja saamaan heistä enemmän irti.
Innostuneet ihmiset ovat yli 35% tuottavampia, yli 160% innovatiivisempia ja yli 60% vähemmän poissa töistä sairauden takia.

Henkilökohtainen työelämävalmentaja

Business Personal Trainer on työelämäsi henkilökohtainen valmentaja. Executive Coaching -ohjelmassamme eli henkilökohtaisessa esimiesvalmennuksessa opit luomaan energisoivan ja tehokkaan työviikon, joka toistuu viikosta toiseen.
Matkaa kohti työelämän huippukuntoa tukee systemaattinen ohjelma, jossa valmentaja valvoo sitä, että tavoitteet todella toteutuvat. Valmentaja on mukana prosessissa tukena ja kannustaa sekä rohkaisee valmennettavaa ylittämään itsensä. Saavuta toivomasi business shape henkilökohtaisen Business PT:n avulla!

Näkyviä tuloksia tehokkuuteen

Ohjelmassa opitaan tutkimaan omia ajatuksia, tekoja ja tavoitteita. Valmennettava oppii pysähtymään ja tekemään parempia arjen valintoja sekä tuottamaan poikkeuksellisia tuloksia urallaan ja organisaatiossaan. Näkyviä tuloksia voivat olla esimerkiksi: tavoitteiden toteutuminen, pääset lähtemään joka päivä viideltä, työkuntosi paranee.
Coaching-tapaamiset lisäävät motivaatiota, suoritukset kehittyvät, työn ja elämän tarkoituksellisuus kirkastuu ja tuottavuus kasvaa. Valmennettava löytää uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia nykyisestä työtehtävästään käsin. Uudet tavat toimia ovat koko tiimin ja organisaation hyödynnettävissä.

Viisi vinkkiä parempaan yöuneen!

Hyvällä unella on suuri rooli ja valmennuksessa keskitytään sivuamaan myös sitä aihetta. Tässä sinulle jo viisi vinkkiä paremman yöunen eteen!
 1. Käy iltakävelyllä rauhallisesti, sulje oikea sierain ja hengittele vasemmalla sieraimella
 2. Tuuleta makkari hyvin
 3. Laskeudu mielessäsi iltaan ja näe itsesi jo aamulla virkeänä ja hyvin levänneenä
 4. Voit tehdä mielikuvaharjoitteen, jossa ikään kuin siirrät huolet ”hyllylle” tai ”koriin” sängyn viereen. Jos ne ovat aamulla vielä siellä ja mielessä, ovat ne tärkeitä. Muista että vain 50% ajatuksistamme on totta! Loput on tarua; ennakkokäsityksiä, uskomuksia, mielikuvitusta.
 5. Viimeiset 5 minuuttia ennen nukahtamista ovat tärkeimmät onnistuneen yön ja palautumisen takaamiseksi. Laita alitajunta töihin, mieti ”positiivista ongelmaa”
Nordic Progress Oy tarjoaa valmennuksia asiantuntijoille ja esimiehille. Seuraavat valmennukset alkavat syksyllä ja ne varataan nyt! Varmista rento kesä ja käynnistä proaktiivinen ajattelu saman tien suunnittelemalla syksy etukäteen.
Ota yhteyttä Leadership Coachiimme Kristiina Aaltoseen, hän kertoo mielellään lisää!
kristiina-aaltonen.png
Kristiina Aaltonen
Leadership Coach, Työnohjaaja
Puh. +358 50 381 8953

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: coaching, coach, business, personal trainer, valmennus, valmentaja, työelämä

Rekrytointi: Miten tavoitat parhaat osaajat

Tiistai 21.3.2017 - Nordic Progress Oy

phonecall-business.jpgRekrytointi on viestintää molempiin suuntiin

Joskus kun hyvistä osaajista on huutava pula, rekrytointiasiantuntijan apu on tarpeen. Toimialan tuntevat rekrytointikonsultit, laajat verkostot sekä suorahaku kandidaatteja etsittäessä ovat apuna parhaiden osaajien tavoittamisessa. Rekrytointi on aina vaikuttamista. Jokainen henkilövalinta kertoo myös miten rakennat joukkuetta ja mitä arvostat. Ulkopuolinen hakija muodostaa mielikuvaa siitä, mitä organisaatio kertoo itsestään ja miten keskustelut päättäjien – ja rekrytointikonsultin – kanssa sujuvat. Ne ovat tärkeitä hetkiä sekä valitulle että niille, jotka eivät tulleet valituksi. Jonakin päivänä he voivat olla asiakkaitasi.

Osaavana rekrytointiyrityksenä Nordic Progress vastaa siitä, että henkilövalinnan jokainen vaihe hoidetaan älykkäästi ja arvostavasti, ja toimeksiantajistamme jää aina hyvä vaikutelma. Se on meille tärkeää. Kaikki konsulttimme ovat tehneet pitkän johtajauran ja hankkineet kannuksia eri toimialoilla.

Suorahaun avulla pääset valitsemaan hyvien joukosta

Headhunting eli suorahaku on Nordic Progressin ominta alaa. Suorahaun avulla hakijajoukosta tulee paljon monipuolisempi kuin pelkällä verkko- tai lehti-ilmoituksella. Jopa 77 % osaajista jää tavoittamatta perinteisillä työpaikkailmoituksilla*.

Suorahaussa kartoitamme sopivia kandidaatteja eri verkostoista, keskustelemme heidän kanssaan ja selvitämme soveltuvuutta luotettavien testien avulla. Räätälöimme suorahaun aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme mukana haastatteluissa ja hoidamme tarvittavat testaukset. Nordic Progressilla asiakkaan valitsema seniorikonsultti hoitaa toimeksiannon henkilökohtaisesti alusta loppuun, jolloin osaamisen taso ja luottamuksellisuus pysyvät korkealla. Seuraamme yhteistyötä myös nimityksen jälkeen, jotta kummankin osapuolen odotukset toteutuvat.

Tukea kaikissa rekrytoinnin tarpeissa alusta loppuun

Rekrytointipalveluiden lisäksi Nordic Progress toteuttaa mm. henkilöstöarviointeja, organisaation liiketoiminnan kehittämistä, outplacementia, johdon konsultointia, coachingia sekä erilaisia tutkimuksia. Lue lisää täältä! 

*Lähde: Duunitori: Kansallinen Rekrytointitutkimus ™ (2016)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rekrytointi, headhunting, suorahaku, konsultti

Esittelyssä: Leadership Coach Kristiina Aaltonen

Perjantai 10.2.2017 - Nordic Progress Oy

kristiina-aaltonen.pngKoutsi tuli taloon!

Nordic Progressin tuorein konsulttivahvistus Kristiina Aaltonen vahvisti konsulttien rivistöä viime syksynä tuomalla mukanaan mm. vahvan tietotekniikka-alan kokemuksen sekä työnohjaajan kompetenssin.

Kristiina on työskennellyt 8 vuotta coachina, työnohjaajana ja työyhteisön kehittäjänä, yrityskonsulttina ja yrittäjänä. Kristiinan toimenkuvaan Nordic Progressilla kuuluvat asiakaslähtöisten strategiaprosessien kehittäminen ja yritysten asiakaspinnassa tapahtuvan toiminnan valmennuspalvelut, suorahaku, outplacement sekä kasvavana osa-alueena henkilöstöstrategian käytäntöönvienti konkreettisella osaamisen kehittämisellä. Merkittävänä osana tutkimus- ja arviointimenetelmät, kuten kyvykkyys- ja motivaatio yms. tekijät.

Kristiinan osaamista on kirkastaa organisaation visio, strategia, henkilöstöstrategia ja sen käytäntöönvienti konkreettisesti pitkäjänteisesti, tutkimukseen pohjautuen ja systemaattisesti. Kristiinan it-alan suorahaun vahvuus näkyy liki 30 vuoden kokemuksen aikana alalta hankitulla vahvalla verkostoitumisella.

Kristiinalla on vahvaa kokemusta ICT-palvelutuotannon myynnistä ja yritysjohdon sekä avainhenkilöiden toiminnan kehittämisestä. Hän työskenteli aikaisemmin yli 20 v tietotekniikka-alan yrittäjänä, esimiehenä, myyjänä ja asiantuntijana.

Kristiina on kirjoittanut kirjan Työelämän tarkoitus (Talentum 2012).

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: esittely, henkilöstö, kristiina aaltonen, johtava konsultti, coach